Перекладач

субота, 16 березня 2013 р.

Спартак з масляним кремом та бананами



Усім відомий шоколадний спартак чудово поєднується з ніжним та солодким масляним кремом. А особливою родзинкою цього торту є ароматні кружальця бананів.

Інгредєінти:

готові коржі для спартака;
банани:8-шт;
шоколадна глазур:1-пакет;
горіхи подрібнені
Для крему:
молоко:0,5-л;
борошно:7-ч.л;
цукор:1-стак;
масло:450-г;
сік з лимона або ваніль.

Спосіб приготуваня:

1. 0,3 л молоко прокипятити. В 200 г молока розвести борошно. Коли 0,3 л закипить - влити борошно з молоком та помішувати поки не загусне. Всипати цукор і добре розмішати. Масло розтерти і порційно додавати в охолоджену суміш. Добре збити міксреом. В кінці додати сік з лимона або ваніль. МОжна додавати какао - тоді вийде шоколадний крем.
2. Коржі пермазувати кремом та перекладати порізаними бананами.
3. Глазур приготувати згідно  інструкції на пакетику. Полити нею торт та посипати його подрібненими горіхами.

Немає коментарів:

Дописати коментар