Перекладач

субота, 16 березня 2013 р.

Салат Троянда



Що найважливіше у кожному салаті? Не складники і не прикраси, а любов, з якою його приготували. Бажаємо вам готувати кожну страву з любовю до своїх рідних. І почніть з цього чудового салатику!

Інгредієнти:

морква:3-шт;
буряк:1-шт;
мясо:200-г;
цибуля:1-шт;

чорнослив:20-шт;
грецькі горіхи:20-шт;
лимон:0,5-шт;
майонез:250-г

Спосіб приготування:

Мясо, буряк та моркву окремо відварити. Дрібно нарізати цибулю. Чорнослив, моркву та буряк натерти на крупній тертці, мясо мілко порубати. Горіхи подрібнити. Укладаємо інгредієнти шарами, кожен промазуючи майонезом: морква, мясо, цибуля, чорнослив, горіхи (вичавити на салат лимонний сік), буряк.

Немає коментарів:

Дописати коментар