Перекладач

субота, 16 березня 2013 р.

Салат Золотий горішок



Рецепт салату з волоськими горіхами підійде тим, хто любить ситні закуски з приємним свіжим смаком. Яблуко надає цьому салату пікантну яскраву нотку, цибуля - свіжість. Ріпчасту цибулю можна попередньо замаринувати: маринована цибуля має більш м'який та ніжний смак в порівнянні зі свіжою. Заправка для цього салату - сметана з майонезом.

Інградієнти:


    1-2 несолодких яблука
    100 г волоських горіхів
    1 невелика цибулина
    3 варених яйця
    150 твердого сиру
    Для соусу:
    100 г майонезу
    100 г сметани

Спосіб приготування:

Яйця нарізати кружечками, викласти на тарілку, змастити 1/2 норми соусу, зверху покласти нарізану тонкими півкільцями цибулю. Потім шар натертого на крупній тертці яблука. Наступний шар - натертий на крупній тертці сир. Змастити верх салату другою половиною соусу. Зверху посипати подрібненими волоськими горіхами

Немає коментарів:

Дописати коментар